TIPIZATE/ ETICHETE/ MENIURI

 

Tipizate – realizam toata gama de tipizate, la cerere, generale sau personalizate. Ex: facturiere, chitantiere in 2 sau 3 exemplare, registre de casa, foi de parcurs, ordine de deplasare, fise de protectia muncii etc. Deoarece gama de tipizate este foarte mare, pentru pret cereti o oferta.

Etichete – realizam etichete din carton sau hârtie autocolantă, formate diverse, drepte sau predecupate.

Pentru pret va rugam sa cereti o oferta personalizata.

Meniuri – realizam o mare varietate de meniuri de diferite formate și din materiale diverse, personalizate tipar digital sau print UV, finisări la cerere.

Pentru pret va rugam sa cereti o oferta personalizata.

MACHETARE

In cazul in care nu aveti realizata o macheta a produsului dorit,  designerii nostri va pot ajuta oricand pentru realizarea acesteia, fie pornind de la un model adus de dvs., fie prin realizarea unui model original de produs personalizat.

Pretul pentru machetare este de 30 lei (fara TVA).

Pasii pe care-i vom urma:

  1. Ne trimiteti pe email o descriere detaliata a produsului, imaginile, textul care vreti sa apara, astfel incat noi sa ne facem o idee de ansamblu despre ceea ce va doriti.
  2. Noi realizam 1 -2 machete pe care vi le trimitem pe mail, iar dupa ce le analizati, ne spuneti daca si ce modificari mai trebuie aduse. Daca este cazul modificam macheta aleasa de dvs. si v-o trimitem spre aprobare.
  3. Dupa ce primim aprobarea dvs., incepem printarea si va anuntam cand puteti sa veniti sa va ridicati comanda.

Realizarea machetei se plateste o singura data si va fi livrata pe DVD la ridicarea comenzii sau prin e-mail, in format vectorial. Astfel, cand reveniti pentru printarea aceluiasi produs nu va mai trebui sa platiti machetarea.