Roll Up

Roll-up bannerele sunt caracterizate printr-un design compact, greutate redusa, usor de transportat si montat la fata locului. Totodata sunt o modalitate eficienta de a va prezenta mesajul dvs, dispunand de o suprafata generoasa de expunere. Un alt avantaj il reprezinta pretul redus. Aceste motive fac ca roll-up sa fie ideal pentru expunere la diverse evenimente, sali de conferinta, standuri expozitionale, magazine si puncte de vanzare, etc.

PRETURI  ROLL-UP CU SISTEM INCLUS
CANTITATE 85X200 100X200
1 240
2 220
3 210
4 200
5 190
> 5 180

Pretul roll-up include: print banner + sistem + geanta transport

MACHETARE

In cazul in care nu aveti realizata o macheta a produsului dorit,  designerii nostri va pot ajuta oricand pentru realizarea acesteia, fie pornind de la un model adus de dvs., fie prin realizarea unui model original de produs personalizat.

Pretul pentru machetare este de 50 lei (fara TVA).

Pasii pe care-i vom urma:

  1. Ne trimiteti pe email o descriere detaliata a produsului, imaginile, textul care vreti sa apara, astfel incat noi sa ne facem o idee de ansamblu despre ceea ce va doriti.
  2. Noi realizam 1 -2 machete pe care vi le trimitem pe mail, iar dupa ce le analizati, ne spuneti daca si ce modificari mai trebuie aduse. Daca este cazul modificam macheta aleasa de dvs. si v-o trimitem spre aprobare.
  3. Dupa ce primim aprobarea dvs., incepem printarea si va anuntam cand puteti sa veniti sa va ridicati comanda.

Realizarea machetei se plateste o singura data si va fi livrata pe DVD la ridicarea comenzii sau prin e-mail, in format vectorial. Astfel, cand reveniti pentru printarea aceluiasi produs nu va mai trebui sa platiti machetarea.