Planer perete

 

Plannerul este un calendar in care toate cele 12 luni sunt incadrate pe o singura coala de dimensiuni mari. Este folosit pentru organizarea evenimentelor interne sau externe. Lunile calendaristice sunt incadrate estetic pe coloane ce contin mai multe celule. Numarul de celule din fiecare coloana corespune cu numarul de zile din acea luna. Celulele trebuie sa fie suficient de mari astfel incat sa permita notarea cu pixul sau markerul al evenimentelor din ziua respectiva. Alaturi de calendare si agende personalizate, plannerele fac parte din categoria materialelor publicitare de sfarsit de an. Poti oferi un planner personalizat cu imaginea firmei colaboratorilor si partenerilor. Pe langa aspectul publicitar, este de remarcat si caracterul practic al unui planner anual.

Tiparim planner de perete in orice dimensiune A2, A1 sau A0. 

MACHETARE

In cazul in care nu aveti realizata o macheta a produsului dorit,  designerii nostri va pot ajuta oricand pentru realizarea acesteia, fie pornind de la un model adus de dvs., fie prin realizarea unui model original de produs personalizat.

Pretul pentru machetare este de 30 lei (fara TVA).

Pasii pe care-i vom urma:

  1. Ne trimiteti pe email o descriere detaliata a produsului, imaginile, textul care vreti sa apara, astfel incat noi sa ne facem o idee de ansamblu despre ceea ce va doriti.
  2. Noi realizam 1 -2 machete pe care vi le trimitem pe mail, iar dupa ce le analizati, ne spuneti daca si ce modificari mai trebuie aduse. Daca este cazul modificam macheta aleasa de dvs. si v-o trimitem spre aprobare.
  3. Dupa ce primim aprobarea dvs., incepem printarea si va anuntam cand puteti sa veniti sa va ridicati comanda.

Realizarea machetei se plateste o singura data si va fi livrata pe DVD la ridicarea comenzii sau prin e-mail, in format vectorial. Astfel, cand reveniti pentru printarea aceluiasi produs nu va mai trebui sa platiti machetarea.