Mape de prezentare

 

MAPE DE PREZENTARE – inlocuind clasicele dosare de carton sau plastic, puteti transmite documentele dvs catre alte persoane/entitati in mape personalizate cu logoul/datele firmei dvs. Totodata puteti atasa in interiorul buzunarului o carte de vizita sau un CD. Mapele de prezentare pot fi plastifiate, in functie de dorintele dvs.

PRETURI  MAPE DE PREZENTARE
CANTITATE FATA FATA-VERSO
<50 4.00 6.00
51 – 100 3.50 5.00
101 – 200 3.20 4.50
201 – 300 3.00 4.00
  >301 2.75 3.50

MACHETARE

In cazul in care nu aveti realizata o macheta a produsului dorit,  designerii nostri va pot ajuta oricand pentru realizarea acesteia, fie pornind de la un model adus de dvs., fie prin realizarea unui model original de produs personalizat.

Pretul pentru machetare este de 30 lei (fara TVA).

Pasii pe care-i vom urma:

  1. Ne trimiteti pe email o descriere detaliata a produsului, imaginile, textul care vreti sa apara, astfel incat noi sa ne facem o idee de ansamblu despre ceea ce va doriti.
  2. Noi realizam 1 -2 machete pe care vi le trimitem pe mail, iar dupa ce le analizati, ne spuneti daca si ce modificari mai trebuie aduse. Daca este cazul modificam macheta aleasa de dvs. si v-o trimitem spre aprobare.
  3. Dupa ce primim aprobarea dvs., incepem printarea si va anuntam cand puteti sa veniti sa va ridicati comanda.

Realizarea machetei se plateste o singura data si va fi livrata pe DVD la ridicarea comenzii sau prin e-mail, in format vectorial. Astfel, cand reveniti pentru printarea aceluiasi produs nu va mai trebui sa platiti machetarea.