Cub hartie personalizat

 

Fiind prezent pe orice birou, intotdeauna la indemana pentru notitele de zi cu zi, este folosit pentru retinerea de informatii care vin in mod rapid – numere de telefon, nume de persoane, preturi, etc. Aveti posibilitatea sa oferiti colaboratorilor cuburi de hartie personalizate, astfel acestia au mereu la indemana logo-ul si datele de contact ale dvs.

Un cub de hartie personalizat reprezinta 450 file cu dimensiunea 9×9 cm asezate intr-un suport de plastic, avand paginile personalizate cu logo, date de contact sau orice alte informatii.

PRETURI  CUB DE HARTIE PERSONALIZAT  
CANTITATE ALB-NEGRU COLOR
< 10 15 37
11 –  50 13 34
51 – 100 11 30
>  100 10 28
SUPORT PLASTIC – 4 LEI

MACHETARE

In cazul in care nu aveti realizata o macheta a produsului dorit,  designerii nostri va pot ajuta oricand pentru realizarea acesteia, fie pornind de la un model adus de dvs., fie prin realizarea unui model original de produs personalizat.

Pretul pentru machetare este de 30 lei (fara TVA).

Pasii pe care-i vom urma:

  1. Ne trimiteti pe email o descriere detaliata a produsului, imaginile, textul care vreti sa apara, astfel incat noi sa ne facem o idee de ansamblu despre ceea ce va doriti.
  2. Noi realizam 1 -2 machete pe care vi le trimitem pe mail, iar dupa ce le analizati, ne spuneti daca si ce modificari mai trebuie aduse. Daca este cazul modificam macheta aleasa de dvs. si v-o trimitem spre aprobare.
  3. Dupa ce primim aprobarea dvs., incepem printarea si va anuntam cand puteti sa veniti sa va ridicati comanda.

Realizarea machetei se plateste o singura data si va fi livrata pe DVD la ridicarea comenzii sau prin e-mail, in format vectorial. Astfel, cand reveniti pentru printarea aceluiasi produs nu va mai trebui sa platiti machetarea.