Afise / Postere

 

Afisele, cunoscute si sub denumirea de postere, sunt o modalitate foarte eficienta de a afisa informatii despre companie și produsele sau serviciile oferite. Afisele dispun de un spatiu mare pe care puteti expune diverse informatii si detalii de contact si datorita dimensiunilor mari pot fi vazute de la o distanta considerabila

In functie de dimensiune va oferim 2 optiuni:

  • Afise pe tipar digital: modalitatea ideala de a printa afise la un pret accesibil si intr-un timp foarte scurt. Tiparul digital limiteaza dimensiunea afisului la maxim 330 x 480 mm. calitate exceptionala a afiselor este garantata de utilizarea echipamentelor de productie Xerox.
  • Afise indoor format mare – plotare afise: Astfel puteti avea afise cu latime de 1m si lungime oricat de mare. Printul este rezistent UV, durabil in timp si se face la calitate fotografica, la rezolutie de 2880 x 1440 dpi pe echipamente Epson. Pretul unui afis indoor realizat cu tehnologie inkjet es7te mai ridicat in comparatie cu printul digital.

Cu ajutorului serviciului de print  indoor realizat cu echipamente Epson, putem printa afise cu latime maxima de 841m, calitate fotografica realizata cu cerneluri Ultrachrome cu rezolutie de 2880×1440 dpi. Ca si finisare, afisele pot fi laminate.

Pentru pret cereti oferta sau vizualizati tabelul din meniul plotare.

MACHETARE

In cazul in care nu aveti realizata o macheta a produsului dorit,  designerii nostri va pot ajuta oricand pentru realizarea acesteia, fie pornind de la un model adus de dvs., fie prin realizarea unui model original de produs personalizat.

Pretul pentru machetare este de 30 lei (fara TVA).

Pasii pe care-i vom urma:

  1. Ne trimiteti pe email o descriere detaliata a produsului, imaginile, textul care vreti sa apara, astfel incat noi sa ne facem o idee de ansamblu despre ceea ce va doriti.
  2. Noi realizam 1 -2 machete pe care vi le trimitem pe mail, iar dupa ce le analizati, ne spuneti daca si ce modificari mai trebuie aduse. Daca este cazul modificam macheta aleasa de dvs. si v-o trimitem spre aprobare.
  3. Dupa ce primim aprobarea dvs., incepem printarea si va anuntam cand puteti sa veniti sa va ridicati comanda.

Realizarea machetei se plateste o singura data si va fi livrata pe DVD la ridicarea comenzii sau prin e-mail, in format vectorial. Astfel, cand reveniti pentru printarea aceluiasi produs nu va mai trebui sa platiti machetarea.